Amb Ruth Troyano tot conversant de vi, moments i persones #talkingabout

“Vi, moments i persones” és el títol del bloc de la Ruth. Ella és periodista i ha trobat en l’especialització una de les principals sortides per professionals d’aquest ram. Per això es dedica amb cor i ànima a aprendre més sobre el vi i l’enoturisme i el bloc l’ajuda a acostar-se a persones i empapar-se de noves visions i aprenentatges. I s’hi dedica tant, que en només un any ha aconseguit ser un referent i una de les veus més fresques i personals a l’hora de parlar i escriure sobre el vi al nostre país, no només a través del bloc, sinó també al seu Twitter.

Amb aquesta conversa, just abans de compartir un maridatge a Xerigots,  intento que m’expliqui la clau d’aquest èxit (en menys d’un any de vida, el bloc ja va guanyar el premi del millor bloc de vins de Catalunya!) em respón que la perserverància i la curiositat per aprendre és la clau. Parlem de com s’estan fent de bé les coses a les vinyes i als cellers del nostre país però que, malauradament, en la comunicació no s’està sent fidel a la qualitat del producte que s’elabora.

Si seguiu la seva petjada a internet veureu com és d’incansable i descobrireu, amb el seu estil personal, les meravelles que s’estan fent actualment al sector del vi al nostre país.

Vam acabar la conversa com ella acaba els seus retrats: amb una recomanació d’un vi, persones amb qui gaudir-lo i el moment especial per degustar-lo. De fet, si ara m’ho preguntessin a mi, diria que voldria omplir-me una copa de Montaner Gran Reserva de Jaume Giró i Giró amb la companyia de la Ruth, en una agradable sobretaula tot conversant de vi i de comunicació, dos passions que compartim.

Trobareu més #talkingabout a Twitter, a la nova web de Redall o aquí.

You Might Also Like

One Comment

  1. ruth troyano

    volia donar-te les gràcies de nou i per escrit, feu una feina magnífica! just ara estic escrivint per al #castelldelvi i és inevitable referir-se a debatdevi.cat un referent també que mereix ser tingut en compte per a properes iniciatives col·laboratives, pràctiques i /o de reflexió.

Leave a Reply