Més oxígen pel vi català

Deconstruint el vi català” és, com diuen els seus creadors, més que un documental sobre el vi a Catalunya. Més que un documental perquè no només serà audiovisual i per emetre en TV o cinemes, sinó que pretén anar més enllà usant les eines que internet posa a l’abast, amb la finalitat darrera d’arribar al màxim nombre de persones. El que fa el projecte original no és només que internet sigui el mitjà i la fi, sinó que al darrera hi ha persones que hi estan dedicant hores, talent i creativitat i d’una manera desinteressada, només amb la voluntat de poder recuperar la inversió que estan duent a terme. No compten encara amb la inversió, però ells ja hi estan treballant.

“Deconstruint el vi català” serà un documental sobre les persones, el territori i el vi del nostre país, explicat d’una forma refrescant i amena, des del punt de vista d’un consumidor amant del vi que inicia un viatge per entendre millor la cultura del vi a Catalunya. M’agraden els projectes que neixen fora del sector del vi perquè sovint aquests tenen una visió menys estereotipada i otorga frescor, oxigen i ofereix noves visions.

I com que sóc fàcil d’enredar i la meva curiositat és infinita; i a “Deconstruint el vi català” trobem part de les meves passions (internet, comunicació i vi), doncs ahir ja em vaig trobar amb els seus promotors, en Manel i el Raúl, amb la voluntat de donar un cop de mà en tot allò que estigui al meu abast.

A la seva web hi trobareu més informació i es pot ajudar a finançar el projecte a través de micromecenatge (comprar entrades per festivals, tastos, visites enoturístiques,…. Ara mateix, a la vostra disposició hi ha entrades pel Vijazz d’aquest cap de setmana i pel Festival Música a les Vinyes.

També estan al Facebook i al Twitter.

Aquí teniu un petit tast:

You Might Also Like

Leave a Reply