Per què aniré a la manifestació del dissabte 10 de juliol

senyeraDavant la sentència del Tribunal Constitucional que retalla l’actual Estatut de Catalunya, votat per la majoria de catalans i refrendat pel Parlament de Catalunya, des d’aquest bloc donem suport a la manifestació de la societat civil catalana que tindrà lloc aquest dissabte, 10 de juliol, a les 18:00 hores a Barcelona i us animem a participar-hi. Nosaltres hi anirem.

Durant aquests darrers tres anys Catalunya ha estat el punt de mira de determinats mitjans de comunicació i institucions polítiques, civils i econòmiques d’Espanya que han fet servir els seus espais per transmetre una imatge no real del nostre país i això ha quallat en una part de la societat espanyola. Aquesta mirada irada d’una part d’Espanya que no ens entén, acompanyada per una sentència del Tribunal Constitucional que ha estat llarga, polèmica i amb un desenllaç gens desitjat, fa que sigui l’hora que els catalans (societat civil i política) treiem pit, que defensem la nostra dignitat i demostrem unitat.

Davant nostre s’obre un futur incert. No es qüestió d’analitzar com serà, però cal fer palès, d’una vegada per totes, que el nostre país i la nostra nació, que és Catalunya i nosaltres, els catalans, volem una millora en el nostre autogovern i un finançament més just.

Aquest post és una iniciativa conjunta de Ricard Espelt, Marc Garriga, Trina Milan, Edgar Rovira i Gemma Urgell. Si vols adherir-te només cal que creïs un post en el teu blog amb aquest text, també pots adherir-t’hi fent un comentari en aquest blog o qualsevol altre blog que ho hagi publicat.

You Might Also Like

5 Comments

 1. ferranbdn

  M’hi adhereixo. Ara mateix ho publico al meu blog!

 2. ignasi forcada

  Molt bé Gemma! és cansat parlar i parlar sobre evidències, però no per això deixarem de fer-ho! personalment tinc la sensació que és o ara o mai. Vinga, endavant!!!

 3. GemmaUrgell

  Ferran! Ben fet!

  Ignasi, i tant, més que mai cal demostrar unitat i el que tots tenim clar és que cal que tots els catalans ens moguem per la nostra dignitat! Que bé que passis per aquest bloc 😉

 4. maria angels

  COMPLETAMENT D´ACORD TANT DE BÓ TOTS ELS CATALANS FESSIN QUELCOM !

 5. Un any del 10/7, i demà què? | viniesfera - Gemma Urgell

  […] la Trina Milan, l’Edgar Rovira, el Ricard Espelt i jo vam publicar un article titulat “Per què aniré a la manifestació del 10J“. Un any després, hem publicat aquest altre. Foto de Myriosis Articles semblants:I ara […]

Leave a Reply