sóc jo

En aquest blog parlo de les meves passions: la comunicació, el vi, internet, la gastronomia, la política i el món rural. I també del fet de ser mare i tot el que això comporta.

La curiositat m’ha acompanyat durant més de 30 anys i crec que per això em vaig decantar per estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Després em vaig especialitzar en Direcció de Comunicació a la Universitat Pompeu Fabra mentre treballava  l’INCAVI, un organisme públic dedicat a la promoció dels vins catalans (el vi, una altra de les meves passions). Des de llavors he treballat en gabinets de comunicació d’administacions públiques (Generalitat de Catalunya) i també en empreses privades fins que el 2009 vaig fer-me autònoma i freelance.

Podem dir que sóc:

Consultora de comunicació estratègica i web

Actualment, per compte propi dirigeixo i coordino projectes de comunicació i web per centres d’investigació, empreses, organitzacions sectorials i administracions públiques.

Botiguera

Amb el meu company, el Jordi, vam engegar xerigots, la botiga de vins i formatges de Vilafranca del Penedès. Des del juny de 2015, xerigots inicia una nova etapa amb un Obrador de formatges i més botigues a altres punts de Catalunya.  M’encarrego de la comunicació, l’organització d’activitats, així com de la selecció de vins.

Periodista freelance

Amb dues periodistes més portem l’edició del Penedès de Surtdecasa.cat, el primer portal d’oci i cultura de les comarques de Catalunya.

Directora de Bellvei Ràdio

A temps molt parcial, coordino l’emissora municipal Bellvei Ràdio. M’agrada treballar la comunicació des d’un àmbit molt proper i local; aquí hem creat una programació pròpia i hem donat potència a l’emissora gràcies a l’ús de les noves tecnologies.

Mare

Des del 10 de desembre de 2010 sóc mare d’una nena preciosa, la Marta, i des del 17 de febrer de 2014, d’un nen maquíssim, el Pau. Tot el que estic descobrint, vivint (i patint) al seu costat, ho explico també aquí, sota l’etiqueta #cosesdemare . Recullo dubtes, situacions i anècdotes d’aquesta faceta meravellosa que tinc, sense cap mena de dubte, la millor.

El meu currículum el podeu trobar a Linkedin i també estic a  Twitter i Facebook

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *