sóc jo

En aquest blog parlo de les meves passions: la comunicació, el vi, internet, la gastronomia, els llibres. La cultura. I també del fet de ser mare i tot el que això comporta.

La curiositat m’ha acompanyat durant més de 30 anys i crec que per això em vaig decantar per estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Després em vaig especialitzar en Direcció de Comunicació a la Universitat Pompeu Fabra mentre treballava  l’INCAVI, un organisme públic dedicat a la promoció dels vins catalans (el vi, una altra de les meves passions). Des de llavors he treballat en gabinets de comunicació d’administacions públiques (Generalitat de Catalunya) i també en empreses privades fins que el 2009 vaig fer-me autònoma i freelance.

Podem dir que sóc:

Consultora de comunicació estratègica i web

Actualment, per compte propi dirigeixo i coordino projectes de comunicació i web per centres d’investigació, empreses, organitzacions sectorials i administracions públiques. També sóc professora a la UOC d’un parell d’assignatures de postgraus i Màsters de comunicació.

Formatgera

Amb el meu company, el Jordi, vam engegar xerigots, un dels únics espais d’afinat de formatges de Catalunya, amb botiga pròpia i un Obrador a Vilafranca del Penedès.  M’encarrego de la comunicació, l’enoturisme i l’organització d’activitats,

Periodista freelance

Amb dues periodistes més vam tornar a engegar l’edició del Penedès de Surtdecasa.cat, el primer portal d’oci i cultura de les comarques de Catalunya. Ara només hi col·laboro. També escric i col·laboro en d’altres mitjans de comunicació.

Mare

Des del 10 de desembre de 2010 sóc mare d’una nena preciosa, la Marta, i des del 17 de febrer de 2014, d’un nen maquíssim, el Pau. Tot el que estic descobrint, vivint (i patint) al seu costat, ho explico també aquí, sota l’etiqueta #cosesdemare . Recullo dubtes, situacions i anècdotes d’aquesta faceta meravellosa que tinc, sense cap mena de dubte, la millor.

El meu currículum el podeu trobar a Linkedin i també estic a  Twitter i Facebook

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *