Sóc una uviner evangelist ;-)

Uvinum és un espai a internet on poder compartir opinions sobre vins, denominacions d’origen, cellers i, a més, pots comparar preus i evidentment comprar vins. Si existeixen webs on consultes opinions sobre hotels, sobre cotxes, electrodomèstics i demés, perquè no també de vins? Perquè no anar més enllà de les opinions dels grans gurus i escoltar aquelles persones que tenen gustos i interessos similars als teus?

M’agrada Uvinum perquè és fresc, senzill i de navegació molt intuïtiva. El projecte l’han engegat un equip de grans professionals: l’Albert López, l’Albert Garcia i el Nico Bour després d’una llarga trajectòria dedicada al desenvolupament web, a les noves tecnologies i a empreses d’internet. Així doncs, van decidir deixar-ho tot per iniciar aquest projecte, i aquí expliquen molt bé perquè van fer aquest pas.

A partir d’ara començaré a col·laborar amb Uvinum; seré una Uviner Evangelist, és a dir, com diuen ells: “Personas que comparten nuestros valores, que quieran expresar y recomendar cualquier vino del mundo con un lenguaje sencillo, entendible por todos, y que muestre que el vino es un placer de todos los sentidos a compartir con quién quieras. Personas que quieran compartir sus conocimientos y que quieran ayudar a difundir la cultura del vino. Personas que sean evangelistas de una cepa, una denominación de origen o una tipología de vino .Y estos apasionados del vino son ante todo independientes: hablan, escriben y comunican sobre lo que ellos creen y sienten, y en ningún caso queremos interferir en sus opiniones.”

Així doncs, com dic a l’entrevista, “No soy enóloga ni soy sumiller, pero soy una gran amante del vino y, sobretodo, me apasiona todo lo que rodea este producto: des de las personas, a la historia, los paisajes, las labores del campo, la gastronomia y el maridaje. Periodista como soy, me gusta explicar historias y me gusta comunicar que el vino es mucho más que una bebida sabrosísima y muy saludable. A través de Uvinum os hablaré de lo que me sorprende y me atrae de este mundo, pero sobretodo con mucha humildad y respeto. Simplemente soy una consumidora de vino que le gusta conversar sobre él”

M’agrada el vi i la seva cultura, m’agrada escriure i m’apassiona internet i els canvis que està provocant… o sigui que aquesta col·laboració em fa molta il·lusió perquè té una mica de tot això 😉

I com que el món del vi i també el d’internet és tan gran i no s’arriba a tot arreu, estaré encantada de què em proposeu temes, històries, vivències, cellers, cultures, paisatges sobre el vi per aprendre i parlar-ne.

Aquí podeu consultar tota l’entrevista que em van fer en motiu d’aquesta col·laboració. I una recomanació: seguiu el bloc d’Uvinum, trobareu curiositats, tendències, vivències sobre el món del vi. Val la pena!

You Might Also Like

Leave a Reply