#talkingabout I – Children of the revolution


Children of the revolution from redall on Vimeo.

Començo amb un tòpic, ho sé. Però és així… Recordeu el famós anunci del Renault Clio, aquell que parlava de la generació JASP (Jóvenes aunque sobradamente preparados?). Doncs en el moment de gravació d’aquest vídeo vaig veure com, l’anunci, quedava petit al costat dels nostres tres protagonistes. Són el Pol Gomà, el Marc Pallarès i el Sergi Sabaté. Segur que si els seguiu al Twitter, penseu que són amics, que queden de tant en tant, o que van junts a classe. Doncs no. Dimecres passat va ser el primer cop que es veien els tres en persona i, des de fora, un té la sensació que es coneixen de tota la vida, per com coincideixen, per com s’interrelacionen, per com somriuen, per tot el que saben un de l’altre a través de la xarxa.

El Pol Gomà, és el més petit, 19 anys, però ja despunta com a emprenedor. És breu, concís, reflexiu i amb gran capacitat analítica. El Marc Pallarès, 23 anys, té fusta de polític, però dels bons, amb ideari propi, convincent i segur. El Sergi Sabaté té aquella curiositat innata que tenen els bons periodistes i, amb 21 anys, està a punt de recollir el Premi Ràdio Associació en la secció d’Innovació pel programa “Toc d’Hoquei”.

Quasi dues hores de conversa pindolades en 8 minuts. Dues hores dedicades a parlar d’internet, de com aquesta generació utilitza la xarxa; de política i l’ús que fan o haurien de fer els polítics de la xarxa; i dels mitjans de comunicació i la llibertat del periodista.

No us vull avançar res més. Jutgeu per vosaltres mateixos.
Oi que són joves promeses que de segur que ens revolucionaran el món? Jo crec que si.

Us animo a llegir la reflexió que en fa el Ricard Espelt d’aquest primer talkingabout ideat entre els dos.

Lloc de gravació: Les Comes / Igualada
Dia: 22.04.2009
Material: Càmera Sony HDD DCR-SR52
Muntatge: Windows Movie Maker

Articles semblants:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *