#talkingabout II – Viva la vida

Viva la Vida from redall on Vimeo.

Els gestos, les mirades, les complicitats formen part de l’inici de festeig. I això és el que es transpira entre el Joan Jiménez, el Toni Mascaró i la Marta Carballo. Tinc la sensació que serà un amor d’aquells fructífers i que deixarà petjada. La prova és el +branworkmeeting, un projecte iniciat per aquests tres emprenedors que es basa en reunir 8 directius d’alt nivell en un mateix espai i veure com flueixen, com comparteixen, com es comuniquen i si això es trasllada en les seves marques i, per tant, als seus clients, usuaris, consumidors i, per tant, persones.

“Les marques són persones que s’han de comunicar com persones”. Gran frase que resumeix un canvi de paradigma que estem vivint a tots els terrenys: social, polític, empresarial, cultural. Amb internet, els manuals de marketing, branding, comerç, comunicació, queden obsolets en dos dies. No hi ha normes escrites, ni decàlegs, ni cursos que t’ensenyin on ens portarà aquest nou paradigma. L’únic que ens queda, i que és molt, és escoltar. Escoltar a aquells que comprem, que consumim, que som infidels en les marques, que ens enamorem d’uns productes. Escoltar i seduir, conversar, enamorar, com diu el Joan Jiménez, fer l’amor amb els nostres clients a través de les nostres marques.

Això si, si volem sortir airosos d’aquest nou paradigma cal obrar amb ètica, bon fer i creativitat. Cal mostrar-nos com som en aquest món anomenat internet social, on aviat es veu l’engany i aquest pot ser ràpidament transmés a gran velocitat i, per tant, perjudicar una reputació que ha costat esforços i temps a obtenir. Però siguem positius i optimistes, perquè aquest nou paradigma és oportunitat per les persones entusiastes, creatives, emprenedores i, sobretot, sinceres.

La conversa va ser a l’Hotel Barceló Raval, envoltats de disseny. Amb el Joan i el Marc “desvirtualitzats” i la Marta via skype, recuperant-se d’un accident.

Podeu llegir més sobre el +brandworkmeeting meeting als blogs del Toni, el Joan, i la Marta. I podeu llegir les reflexions sobre aquest 2n talkingabout, al blog del Ricard Espelt.

Lloc de gravació: Hotel Barceló Raval, BCN
Dia: 08.05.2009
Material: Càmera Sony HDD DCR-SR52
Muntatge: Windows Movie Maker

Articles semblants:

  • No hi ha articles semblants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *