sóc jo

En aquest blog parlo de les meves passions: la comunicació, el vi, internet, la gastronomia, els llibres. La cultura. El Penedès i Vilafranca.
I també del fet de ser mare i tot el que això comporta.

La curiositat m’ha acompanyat durant més de 30 anys i crec que per això em vaig decantar per estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Després em vaig especialitzar en Direcció de Comunicació a la Universitat Pompeu Fabra mentre treballava  l’INCAVI, un organisme públic dedicat a la promoció dels vins catalans (el vi, una altra de les meves passions). Des de llavors he treballat en gabinets de comunicació d’administacions públiques (Generalitat de Catalunya) i també en empreses privades fins que el 2009. També he sigut autònoma i periodista freelance durant 10 anys, coordinant projectes de comunicació i web.

Des de febrer de 2019, em dedico a la comunicació del vi des de l’INCAVI. També sóc professora a la UOC del Màster de Social Media i, amb el meu company de vida, des del 2011 tirem endavant Xerigots, un dels únics espais d’afinat de formatge de Catalunya.

Des del maig de 2020, sóc regidora a Vilafranca del Penedès per ERC.

El meu currículum el podeu trobar a Linkedin i també estic a  Twitter i Facebook

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *