Un post miscel·lànic… de #media140 Perugia a #vullaquest llibre per Sant Jordi

Aquest any és potser el primer que per Sant Jordi no estic a casa… I la veritat és que fa certa pena ser lluny de Catalunya un dia tan especial com aquest. Demà marxo a Perugia (Itàlia), si el volcà islandès i el seu núvol ho permeten, que sembla que si.

Aniré al International Journalism Festival que convertirà a la capital d’Umbria en el centre de les noves tendències en els mitjans de comunicació i el periodisme. En el marc d’aquest festival se celebra el media14o Perugia, un moviment global independent que pretén explorar el futur de la web en temps real i com aquesta intervé en el periodisme, els consumidors/lectors, les organitzacions, … i que el mes de juny serà a Barcelona! De fet, per això hi assisteixo, perquè des de Perugia aniré escrivint al bloc de media140 Barcelona (en ESP i en CAT), explicant tot allò que s’anirà coent a Itàlia: com el periodisme esta responent a les demandes de l’audiència? Quins són els rols del periodista actualment: filtratge, verificació de fonts? Quines són les eines i les habilitats que calen? I tot això amb ponent com Julian Assange de Wikileaks, la gent de Global Voices, els de Huffington Post, Al Jazeera i la seva política de Creative Commons, etc. Evidentment aprofitaré per gravar algun #talkingabout!

I dic que el post serà miscel·lànic, perquè tot i que seré a Itàlia donaré un cop d’ull a tot allò que es publiqui amb el hastagh #vullaquestllibre, ja que formo part del jurat del concurs organitzat per Canal Solidari. Fins el dia 23 d’abril a les 23:23 hores tens temps per dir quin és el llibre que t’agradaria que et regalessin i per què. Ho pots fer en forma de comentari en aquest post, o bé via twitter utilitzant el hashtag #vullaquestllibre. La veritat és que això de fer de jurat em fa molta il·lusió! 😉

You Might Also Like

One Comment

  1. Soniola

    eiiii felicitats per fer de jurat i molta sort per Perugia! ho anirem seguint des d’aquí!;)

Leave a Reply