La viniesfera als Premis Blocs Catalunya

premisblocsPer segona vegada, he tornat a presentar aquest espai als Premis Blocs Catalunya. L’any passat ho vaig fer i desconec si vaig tenir algun vot, si van ser pocs o van ser molts. Tant és! De fet, el que si sé és que em va agradar participar-hi bàsicament perquè gràcies a aquest guardó i al procés de votació vaig conèixer molts blocs i que ara ja formen part de la meva lectura diària (o quasi diària). També perquè gràcies a aquests premis vaig poder anar a l’acte de lliurament on vaig conèixer algunes de les persones que ara ja formen part del meu dia a dia digital.

Per això, en aquesta edició no vaig dubtar en presentar el meu bloc i animar a gent del meu entorn a què també ho fessin. Per exemple, la meva mare hi participa amb el seu bloc de cuina (Bitàcola Culinària); també el bloc de la casa rural Ca La Florinda que portem entre tota la família o el del Jordi, que en poc temps ha sabut trobar una identitat pròpia per aquest espai d’internet i reflexiona al voltant del desenvolupament rural, la sostenibilitat i l’agricultura del nostre país. L’altre gran finalista de l’any passat, el Ricard, també participa en aquesta edició i ja compta amb una boníssima classificació (si no els heu votat, feu-ho, a més de ser grans blocs, són grans persones! 😉

Voldria felicitar també a l’equip d’stic.cat per tirar endavant aquests premis i per les novetats que han introduït en el sistema de votacions, fent-lo més transparent i més obert. I també per saber actuar amb rapidesa i amb transparència quan hi ha hagut algun error o s’han pogut fer accions fraudulentes ajustant el sistema de votacions i buscant la màxima equitat entre els participants.

La Viniesfera és un espai difícil de catalogar: escric de comunicació, de periodisme, a vegades de política i serveix de recopilatori de col·laboracions i articles que faig. Sovint deixo anar alguna intimitat i també parlo d’un sector i un producte que m’és molt pròxim: el vi i el cava. Davant d’aquesta miscel·lània se’m presentava el primer dilema, en quina categoria dels Premis Blocs pot anar un espai així? Entenc que als Personals, perquè, al cap i a la fi, un bloc no deixa de ser un espai propi on deixar-hi anar idees, opinions i vivències amb la finalitat de què d’altres ho llegeixin, ho comparteixin i hi connectin.

Com tots els blocaires, m’agrada rebre comentaris, que a les xarxes socials apareguin alguns dels articles que he escrit i m’alegra trobar-me gent pròxima que em comenta que m’ha llegit, que li ha agradat o no el que hi he posat i seguint-ne parlant cara a cara. Darrerament, una de les coses que em fa somriure és sorprendre’m per la bona posició que el meu bloc està tenint als Premis Blocs i, sobretot, trobar-me gent o rebre missatges de persones dient-me que han votat el bloc o aquell article concret.

Si heu votat el meu bloc i els articles, gràcies de tot cor. I, si no ho heu fet i creieu que val la pena fer-ho, doncs no us ho penseu gaire ;-). Podeu fer-ho votant el bloc i els articles que més us hagin agradat en aquesta pàgina.

Sincerament, mil gràcies!

You Might Also Like

Leave a Reply