Descobrim la piscina #cosesdemare

No sé si la raó és perquè em vaig passar gairebé tot l’embaràs a sota l’aigua, però a la petita li encanta! La primera banyera va ser impressionant. Primer, sorpresa, com si pensés que coi fan aquest parell; però ràpidament es va relaxar i teníem la sensació que en gaudia. Per això ens vam atrevir a portar-la a la piscina coberta amb només 2 mesos. La de Vilafranca compta amb una piscina petita a 38 graus i que no està tractada amb clor que és ideal per nadons. A més, el recinte està preparat pels més petits: canviadors i, fins i tot, un servei de mainaderes on pots deixar el/la petita una estona mentre fas esport.

Però bé, al que anàvem. Carregada amb dos bosses (la teva i la meva) amb la corresponent roba, tovallola, panyals per l’aigua, sabó, etc; em vaig dirigir a la piscina. A l’entrar al recinte, ràpidament vas notar que allò era nou per tu: els sons, l’ambient, les converses, … i els ullets es van obrir molt més i el cap no parava d’un cantó a l’altre, per no perdre detall. Al vestidor vas ser la sensació. A l’hora que hi vam anar, a mig matí, tot eren senyores de mitjana edat que et feien festes i et deien cosetes: que si eres molt bonica i espavilada, que molt bé tan petita a la piscina, que si vols dir que és bo portar-la tan aviat, … En fi, que fa gràcia veure un nadó tan petit a la piscina.

I va arribar el moment. Com et va agradar! Primer les cametes, després la panxa fins acabar amb l’aigua fins al coll. Ara cap per amunt, ara fem la barqueta cap aquí i cap allà… i tu, que deixaves fer amb aquella cara que fas quan estàs tranquila i a gust. Vaig provar de submergir-te, però estava més espantada jo que tu i l’aigua no et va arribar a cobrir del tot… El que no et va agradar (i encara no t’agrada) és sortir de l’aigua. Llavors és quan rondines! És el moment de donar-te el pit, de vestir-te i el cansament i el relax et fan tancar els ullets. Quina gana i quina son fa venir la piscina! Quan et despertes, em mires com preguntant-me: “I quan hi tornarem, a la piscina?”

You Might Also Like

Leave a Reply