El valor de les Denominacions d’Origen – conclusions debatdevi

Malgrat que aquest any m’he perdut una de les meves cites ineludibles, la Fira del Vi de Falset a causa d’unes mudances ben cansades, el dijous vaig acostar-me a Falset per participar en una taula rodona: El valor de les Denominacions d’Origen juntament amb el Salustià Àlvarez, president de la DOQ Priorat; Josep Ribes, director de la DO Penedès; Roger Viusà, sumiller, i Steven Tolliver, expert en marketing i autor del blog Tempranillo.

Se’m va demanar que parlés de debatdevi, de les seves conclusions i de com continuarà i aquí us deixo amb la presentació:

You Might Also Like

4 Comments

 1. Jordi Planas Manzano

  Les meves felicitacions a l’INCAVI, i a tu en especial Gemma, per haver aconseguit dur a terme l’acció col·laborativa i participativa mes important que he vist mai en un organisme oficial.

  Espero que condeixi l’exemple.

 2. Gemma Urgell

  Gràcies Jordi! I continuarem treballant per fer-la més participativa. Gràcies per seguir debatdevi arreu i per ser un gran evangelitzador!

 3. Kathy

  Compliments to you for a very well written article. A spot-on analysis, very recognizable. This mindset is the very reason muslims everywhere complain about their demands not being fulfilled, why they claim that everybody should adapt to them, even while they are visitors on somebody else's pretproy.Thank you for this.

 4. coins cheat subway surfers

  True Gunner :DAugust 21, 2012 at 9:08 pmYeah he’s so good that manu and man city tried hard to get him… oh wait they didn’t bother… u r brainless and pretend u can actually run the club better than Wenger…

Leave a Reply