Ja està explicat #cosesdemare

El Jordi, la meva germana i el meu cunyat m’han preparat una festa sorpresa per celebrar els meus 30 anys. Em pensava que dinaria a casa dels meus pares, amb avis, tiets i cosins, però finalment m’han ben enredat i m’he trobat a la família i als amics en una masia, a punt de fer una carn a la brassa boníssima. Quina gran sorpresa! M’encanten aquestes sorpreses!
Evidentment, havia de ser avui… ho havíem d’explicar.
Hem menjat, rigut, (jo no he begut ni una copa de vi, sota la mirada d’algun amic que s’extranyava que no provés ni gota d’alcohol) tot i que jo estava a les mussaranyes… Avui havia de ser el dia. I el moment ha arribat a les postres. Tots amb la copa de cava ben plena, de peus, i jo sobre un mur que hi havia a la masia, amb les cames que em tremolaven i el Jordi al meu costat. El meu pare i ma mare apretant-nos perquè ho expliquèssim i la gent que no entenia res.
No he sabut pronunciar res més que això: “Doncs això, que el desembre serem pares” .
Riures, aplaudiments, sorpreses… I nosaltres, radiants d’alegria. “Ja deia jo que estaves més grasseta”; “ja veia que no bevies gaire, últimament”, “m’he quedat de pedra, no m’ho esperava”, … En resum, quin pes m’he tret de sobre un cop explicat. Ja no em calia amagar la panxa!
Ah! I avui, dues de les parelles d’amics que estaven al dinar, també ens han dit que estan embarassats! Aquest 2010 és un any que promet! 😉

You Might Also Like

Leave a Reply