Posar ordre

Acabar el 2021 i començar el 2022 confinada i en quarantena, després de lamentar tot allò que podries i volies fer i que malauradament no pots, dona per posar-se al dia en pel·lícules, llegir, hores de jocs de taula en família i, sobretot, posar ordre. Ja venim ensenyats del confinament de la primavera del 2020 i ja sabem allò que va funcionar i allò que no. Per exemple, no hem cuinat magdalenes ni hem corregut pel terrat, aquest cop.

Aquesta quarantena haurà servit per posar ordre, no només a armaris de casa, sinó també en aquest espai, en aquest bloc. Ha plogut molt des de febrer de 2008 que vaig escriure aquí per primer cop, sense saber ben bé què em depararia. Sobre el vi a Catalunya, sobre política, internet, resums de jornades i actes on anava, el Penedès i Vilafranca, comunicació, feminisme, etc. Però també sobre vivències personals, com la criança o viatges, i aficions, com llegir. També un espai on recollir articles i col·laboracions en diferents mitjans. Tot plegat un recopilatori de pensaments i reflexions dels darrers 14 anys.

No he tocat res del que he escrit, no he eliminat cap post. N’hi ha que segur que ara no publicaria, i d’altres que no em cansaria de llegir per recordar i reviure. També n’hi ha que m’han portat més d’un maldecap i alguna nit d’insomni. És a través de l’escriptura, de plasmar en paraules allò que penses, que has llegit o que has vist, que les coses i els fets perduren o, si més no, la seva lectura t’hi pot transportar. I, com que sóc força desmemoriada, aquest espai m’és útil per recordar moments, per rellegir llibres, per recomanar llocs a visitar.

Així doncs, que amb més o menys periodicitat, sense mínims ni màxims, intentaré seguir regant aquest espai. Amb la mateixa modèstia i vergonya que el primer dia.

Sigueu benvingudes!

La foto, del darrer dia que vaig sortir en bicicleta, abans de la quarantena, a finals de desembre 2021. Vilafranca estava preciosa, sota la boira.

You Might Also Like

Leave a Reply