#talkingabout – Ferreteria 2.0

La Ferreteria Díaz és un dels establiments més antics del Vendrell i de sempre s’ha caracteritzat per oferir un servei molt personalitzat al client: treballadors amables, amb solucions per tot i atents. La Sònia Díaz, des de fa més d’un any està traslladant aquest bon fer i tracte també a internet, concretament a Facebook, Twitter i en un bloc, entenent que l’essència del seu dia a dia és el servei al client i la seva relació i fidelització amb ell. Començant de zero i ella sola, es va introduir en aquest món 2.0 amb humilitat i amb ganes d’aprendre i aplicar aquells coneixements al seu dia a dia.

Valor, valentia i innovació, elements clau i necessaris en un entorn complicat per una crisi econòmica que ha fet mal al sector de la construcció i de retruc als establiments i serveis associats com és el cas de la ferreteria. Calia fer alguna cosa, i la Sònia ho va veure clar: si es caracteritzen pel bon servei al client, què millor que la web 2.0 per traslladar-ho i ampliar el seu radi d’acció? Gràcies a aquest pas, estan venent a altres punts de Catalunya i d’Espanya i estan aconseguint visites físiques de clients d’arreu de Catalunya a les seves botigues.

La Sònia està convençuda que el que està fent val la pena, i amb insistència i demostrant resultats, ha aconseguit que la resta de personal i encarregats de la casa també ho vegin i interioritzin que, a més del contacte visual i físic amb el client, també n’estan tenint a distància i per tant, val la pena recomanar, pensar quin producte pot cridar l’atenció al client i col·laborar així amb la Sònia per la creació d’una comunitat al voltant de la ferreteria.

Ella ho té clar: ho recomanaria a tothom. I jo afegeixo, que ho pot fer tothom, però cal la convicció amb què la Sònia ho està fent.

ferreteria 2.0 from redall on Vimeo.

El Ricard Espelt també en parla i podeu veure’l a www.talkingabout.eu

You Might Also Like

2 Comments

 1. soniola

  Ostres Gemma, moltes gràcies per tot el que dius!! gràcies per donar-me l’oportunitat de parlar de Ferreteria Diaz, el que intentem fer es adaptar-nos als moments que vivim actualment, i estar a internet es clau per millorar i avançar en el sector, fer un pas més i donar un valot afegit a l’empresa cap al client.

  Cert, ho recomano a tothom i espero que arrel d’aquest i altres #talkingabouts la gent s’animi a provar la web 2.0 i crear comunitats!!

  una abraçada

  sonia

 2. Talkingabout: ferreteria 2.0 | Ricard Espelt

  […] Gemma Urgell també en parla. Podeu comentar i valorar aquest talkingabout, al web […]

Leave a Reply