#talkingabout – l’Administració

L’administració està en procés de canvi i l’administrat reclama més informació i més agilitat; apareixen nous serveis, noves necessitats. Com es gestiona aquest canvi des de dins? I des de fora? Qui ho fa? Quins són els processos que s’estan duent a terme? Estan els treballadors, els funcionaris, preparats pel canvi? Les estructures actuals de les administracions permeten una relació més fluïda amb el ciutadà? Com es motiva pel canvi? Quins són els veritables actors? Quin és el paper de la comunitat en aquest nou espai? L’administració, com escolta, parla, respon i actua en la societat xarxa? Aquestes i més preguntes són les que en aquest #talkingabout no va caldre preguntar.

Sempre és un regal trobar-te persones que viuen amb passió els seus projectes professionals. I, encara més quan aquests projectes tenen una fi de servei a l’altre. Aquest és el cas: dues persones amb una llarga trajectòria a l’administració, concretament a la Generalitat de Catalunya i el Govern Basc:  el Jordi Graells (@jordigraells) i Alberto Ortiz de Zárate (@alorza). Durant el #talkingabout no vam fer cap pregunta, no va ser necessari, la conversa i les experiències fluïen.

Mireu-lo i escolteu-lo amb atenció, tot el que diuen realment val molt la pena

Talkingabout: Alberto Ortíz de Zárate i Jordi Graells from redall on Vimeo.

La conversa va ser al Citilab, durant el GobCamp

Ricard Espelt is talkingbout too

You Might Also Like

4 Comments

  1. Talkingabout: @alorza y @ jordigraells a #gobces | ricard espelt - comunicación en red

    […] Gemma Urgell is talkingabout too. Share this on del.icio.usShare this on FacebookTweet This!Email this to a friend?Subscribe to the comments for this post?Share this on Linkedin […]

Leave a Reply