#talkingabout: TecnolONGia – Jaume Albaigès

En aquest món global i hiperconnectat, àgil, divers i de grans diferències; en aquest espai immens amb múltiples missatges, la carrera per la visibilitat i per tant, per existir, esdevé primordial. Malauradament, certs racons d’aquest món només són visibles quan hi ha desgràcies. Els grans ulls del món, que segueixen sent els mitjans de comunicació i les grans potències econòmiques, només recorden certs racons de la societat quan aquesta pateix de veritat. També nosaltres, persones que vivim el dia a dia sense tenir en compte que potser el veí, aquell conegut, o aquells que surten per la televisió necessiten un cop de mà.

Internet i les noves tecnologies, poden tenir un paper clau per capgirar aquesta situació? Què poden aportar al tercer sector?

Jaume Albaigès, amb una llarga experiència en l’aplicació de les TIC en la cooperació i les Organitzacions no Lucratives i que ho recull en el seu bloc tecnONGia, és el protagonista d’aquest #talkingabout i dóna resposta a aquestes preguntes i moltes d’altres que giren al voltant del valor transversal de la web social, de la transparència i la rendició de comptes, del treball col·laboratiu i d’altres aspectes que internet i la societat xarxa està oferint a la cooperació.

Per sort, la web social pot fer que hi hagi múltiples ulls i, en definitiva, múltiples mans per treballar cap un món més just. Potser sona utòpic, però la tasca de persones com el Jaume, o com en Javi i la Montse, també protagonistes d’un altre talkingabout, i de milions de voluntariosos més, ens ho fa evident. Per què no ens hi sumem? Hi ha molta cosa a fer, inclús a prop de casa.

Talkingabout: TecnolONGia · Jaume Albaigès from redall on Vimeo.

El Ricard Espelt també en parla!

You Might Also Like

3 Comments

  1. TecnolONGia » Arxiu » #talkingabout

    […] us ve de gust, podeu llegir els posts als respectius blogs (el d’en Ricard / el de la Gemma). Moltes gràcies a tots dos! http://www.vimeo.com/9102363 […]

  2. TecnolONGia, amb Jaume Albaigès | Ricard Espelt

    […] Gemma Urgell is talkingabout too. […]

Leave a Reply