Wine Pleasures Congreso


Del 24 al 27 de gener tindrà lloc a Sitges, el Wine Pleasures Congreso i Workshop d’Enoturisme. S’esperen més de 300 professionals de 30 països per presentar les principals iniciatives vinculades amb el turisme i el vi. Es tracta de la primera edició d’un certamen així a Catalunya i que comptarà amb assistents provinents de moltes regions vinícoles de tot el món.

A més, els assistents poden confeccionar el seu programa a mida, escollint aquelles ponències que més li interessin.

També, per fomentar el networking entre els participants s’oferirà un programa d’activitats enoturístiques per les tardes amb visites a cellers així com activitats relacionades amb el vi.

L’INCAVI hi participa amb la ponència “Xarxa social i intercavi de coneixement: la iniciativa debatdevi a Catalunya”, a càrrec del director general, Joan Aguado. Aquesta conferència serà el dissabte 24, a les 09:30, al Port Sitges Resort.

Com a fet remarcable, el congrés compta amb una xarxa social a internet: Wine Pleasures International Wine Tourism Conference & Workshop; on s’actualitzen les novetats sobre el congrès i els assistents i conferenciants comencen a intercanviar informació.

You Might Also Like

One Comment

  1. Miquel Casellas

    Que vagi molt be i a promocionar els nostres caldos

Leave a Reply