4es Jornades de la Penedesfera, a Igualada

Cap al final de la primavera, un esdeveniment que s’està tornant un clàssic: les Jornades de la Penedesfera. Aquest any, celebren ja la quarta edició.

Aquesta vegada la Penedesfera va cap a la capital de l’Anoia, a Igualada, els propers 20 i 21 de maig, a l’Ateneu. I sota el títol Vivències 2.0. , es parlarà de la conjunció de les noves tecnologies amb el patrimoni cultural, de la família i els infants, de la solidaritat, dels models de negoci a internet, i, fins i tot, dels fracassos a la xarxa. Com es pot apreciar, aquest any es passa de la política (ja se’n parla prou en aquests dies), i es fa especial èmfasi en diferents aspectes de la vida.

Com que em costa dir que no i sóc de fàcil enredar… aquest any també col·laboro organitzant la taula “La família en bloc” amb Eva Piquer, escriptora i autora del bloc La feina o la vida; Anna Pujabet, autora del bloc Mare de Bessons; Amalia Arce, autora del bloc Diario de una mamá pediatra, i Anna Manso, autora del bloc La pitjor mare del món.

Com que jo també tinc un bloc de mama… doncs allà explico com serà aquesta taula rodona i us demano, per variar, un cop de mà! 🙂

You Might Also Like

2 Comments

  1. Latesha

    I read your post and wished I’d wrteitn it

Leave a Reply