La família en bloc #cosesdemare

Un any més m’he enredat a col·laborar en les jornades de la Penedesfera, la trobada de blocaires de l’Alt i Baix Penedès, Garraf i Anoia. Aquesta edició serà aquest divendres 20 i dissabte 21 de maig a Igualada, i porta el títol de Vivències 2.0.

Però aquest cop és especial perquè són les meves primeres jornades com a mare i, com que m’he tornat lectora de molts blocs de mames i papes; he seguit consells, he debatut aspectes que s’hi parlàven, … i, evidentment, perquè fa poc més d’un any que he encetat aquest espai on explico el meu dia a dia com a mare; vaig creure interessant organitzar una petita tertulia entre diferents mares que tenen blocs i que, a través d’ells expliquen anècdotes, vivències, transmeten consells, … A més, és un tema que no s’ha tocat en cap d’aquestes jornades i rarament en altres events d’aquest estil i que crec que té un gran nombre de lectors i lectores, esdevenint, molts blocs, autèntiques comunitats 2.0.

I crec que serà una taula molt interessant perquè comptarà amb 4 grans blocaires, que amb un estil propi cada una, amb ironia en alguns casos, amb ganes d’ajudar i trencar mites, en d’altres; saben explicar les experiències i vivències d’una mare dels nostres temps, espais que són autèntiques xarxes socials i que compten amb molts lectors. La taula estarà formada per:

Eva Piquer, escriptora i autora del bloc La feina o la vida
Anna Pujabet, autora del bloc Mare de Bessons
Amalia Arce, autora del bloc Diario de una mamá pediatra
Anna Manso, autora del bloc La pitjor mare del món

La taula serà a les 12:30 i, evidentment, els nens i nenes a la sala seran benvinguts (per facilitar l’assistència de mames i papes). A més es podran comprar els llibres de l’Eva Piquer, l’Anna Manso i l’Anna Pujabet i podran ser dedicats per elles.

I com que tenim uns dies per endavant, doncs aprofito per fer una crida: què voldrieu saber? quins temes us interessaria tocar en la taula rodona?

You Might Also Like

Leave a Reply