Criaturades: nou programa de ràdio!

Avui estreno programa de ràdio a Bellvei Ràdio. Després de quasi tres anys dirigint aquesta emissora m’he animat a tenir un programa propi: Criaturades.

Aquí 4 línies sobre el que serà el programa:

Tots som papes o mames, avis o àvies, tiets o tietes. En totes les cases, tard o d’hora hi va a parar un infant. Són l’alegria de les cases i, es diu que quan són petits te’ls menjaries i quan creixen maleeixes no haver-te’ls menjat abans.

En aquest programa parlarem de tot això que als papes i mames, avis i demés ens preocupa dels petits de casa. I ho farem parlant amb professionals que ens ajudaran amb consells o a trencar mites; però també amb pares, mares i criatures que, al cap i a la fi, també en són experts.

Però sempre amb una idea clara: a l’hora de criar, l’instint i el sentit comú acostuma a no fallar.

criaturadesEl primer programa, que s’emetrà a les 19:00 hores (es podrà escoltar al 104,7 FM o bé per internet) i tractarà sobre les Extraescolars.

Comença un nou curs escolar i el tema de conversa entre pares i mares acostuma a ser: comencen els equilibris d’ajustar horaris familiars. És el moment de quadrar l’agenda del pare, la mare, els avis i la cangur amb la de canalla. I no és cap criaturada! Conciliar la vida professional i familiar no és fàcil, i menys en un país on les jornades laborals no coincideixen gens amb l’horari de l’escola. I en parlarem amb l’Anna Solé, de l’Associació La Ballaruga.

Aquí el podeu escoltar en podcast. Espero que en gaudiu!

You Might Also Like

Leave a Reply