Embaràs d’autònoma #cosesdemare

Fa dies que no escric res. És que vaig de bòlit… Tancant projectes, obrint-ne de nous, lligant temes, fent formació, … i a més, no em vull perdre cap sessió de natació per embarassades, ni ioga per embarassades ni les sessions de teràpia-prepart; i evidentment, netejar, comprar, cuinar, etc. Total, que acabo el dia amb la llengua fora, tirada al sofà amb quatre coixins sota els peus per facilitar la circulació… i això que he renunciat a la plaça d’anglès de l’Escola Oficial d’Idiomes. És que una no és super-woman!

Suposo que, estant de 34 setmanes com estic, en qualsevol empresa o administració pública ja tindria la baixa i em podria dedicar plenament a mi, a la petita, a la casa i a preparar els últims detalls… però no. Una és autònoma i això no s’ho pot permetre; tot el que facturi ara em servirà per poder gaudir d’uns mesos de maternitat més tranquils i sosegats. Total, que passejo panxa amunt i avall, en reunions amb clients, proveidors, actes, … És ben dura la vida de l’autònom 🙁

Per aquelles que sigueu autònomes, us recomano aquest article sobre les bonificacions i prestacions per les autònomes en cas de baixa de maternitat.

You Might Also Like

Leave a Reply