‘Escrivim el futur en tinta lila’ de Carme Forcadell

Aquest llibre Carme Forcadell el va escriure des de la presó. Forcadell al llibre descriu molt bé com hauria de ser la política: “el treball honest ple d’objectius sostinguts en la realitat per millorar el món i, si això no és possible, intentar com a mínim millorar un tros del món”. I, allà a la presó va seguir fent política des del seu propi present i això és el que ens relata en aquest llibre. Com va treballar perquè la presó fos més feminista. Per tant, fer-la més justa i més humanitària.

Forcadell va fer una feina ingent en empoderar a les dones de la presó, en recolzar-les, animar-les, a mostrar que hi ha una perspectiva diferent i que elles tenen molt a dir. De fet, el llibre està ple d’esperança i optimisme.

Carme Forcadell va ser a Vilafranca el 24 de febrer per presentar el llibre i vaig tenir el goig, juntament amb la Montse Espinosa i la Lisbeth Murga, de conduir la conversa.

Moment de la presentació del llibre, a Vilafranca

“Fer del present, per més dur que sigui, un nou inici del tram, un nou tornar a caminar. Encara que aquest inici sigui des d’un pou i els passos en vertical. Sempre, sempre, sempre es pot veure el present com un nou punt de partida”.

You Might Also Like

Leave a Reply