I Concurs BLOGDOCAT

Gran iniciativa la que ha posat en marxa la DO Catalunya. Felicitats!

Ha creat el I Concurs BLOGDOCAT al millor blog vitivinícola català i, el premi, és força interessant (3.000 €). Llàstima que, a les bases del concurs deixin molt clar que els blogs han de ser NOMÉS de temàtica vitivinícola (i el meu, és una mica miscel·lània…). Hi ha de temps per inscriure’s fins el 12 de setembre i, el guanyador se sabrà el 23 de setembre en el marc de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, a Barcelona.
Aquesta notícia és molt bona, un cop més la DO Catalunya ha demostrat que està al dia i és moderna. M’alegra saber que cada cop hi ha més gent que creu que, un dels més interessants prescriptors de vins és aquell com tu o com jo, la tieta, el cosí, aquell amic, aquell company de feina, el veí… I això és el que fan molts dels bloggers de vins del nostre país, difondre, en el seu llenguatge, aquells coneixements que tenen sobre aquest món tan apassionant. Per això, a aquests també cal cuidar-los!

You Might Also Like

4 Comments

 1. lottery gambling

  Its ok if the appearance of your blog is not good. The important thing is the topic or the content of your blog.

 2. Steven Tolliver

  Gracias Gemma por esta noticia. Es una buena inciativa. Espero que, si continuan con otras ediciónes del concurso que abriran las bases de participación a idiomas non-oficales o blogs que no estan 100% dedicado a vino.

  Saludos,
  Steven

 3. Miquel Casellas

  El món del vi és un món a part i també és mereix la seva secció. Molt bona proposta.

 4. Jace

  This forum needed sahnikg up and you’ve just done that. Great post!

Leave a Reply