La mama també té un blog

Divendres passat, a la tarda, com de costum, a casa els pares de visita, vaig veure la meva mare com introduia unes receptes a l’ordinador. Però com en els vells temps, en Word. Inclús hi posava fotos d’aquells plats que molt disciplinadament cada dimecres aprén al curs de cuina que han montat a Bellvei. Volia fer un simple receptari.
Jo, que venia envelada d’una gran sessió d’en Genís Roca i en Jordi Graells a l’Escola de l’Administració Pública, “Liderar x internet“, li vaig dir la gran frase que ens van repetir tot el matí: “Però mama, el kit Word, Excel i Power Point ja no es porta!”
Així doncs, amb una mini sessió pràctica li vaig parlar de blogs, del facebook, del youtube i de milers de paraules que, en un principi li sonaven raro. En resum, li vaig dir, “comparteix amb els altres els teus coneixements i fés un blog”.
I mira, la mama té un blog. Ella, que té infinita experiència en milers de coses, que és professora en un institut, tira endavant una casa rural i és el puntal familiar, que és la millor cuinera que conec i milers de coses més, ha estrenat un blog: http://bitacolaculinaria.blogspot.com/. I com que és persistent i metòdica, no tinc cap dubte que serà un blog viu i molt curiós.
Així que, si us animeu, proveu les seves receptes i ja em direu (i a ella també, que això de rebre comentaris, li fa molta gràcia).
Bon profit!

You Might Also Like

5 Comments

 1. jordi graells

  Gemma, gràcies per deixar-te embalar al curs!!! Aquesta era la intenció. Escolta, m’he quedat molt sorprès de tot el que expliqueu i he deixat un parell de msg al bloc de ta mare i del Ricard de Copons.

  Anima’t i deixa’n algun al post que sobre el curs vaig publicar a http://graells.cat

  records!

 2. Gemma

  Jordi!
  Gràcies pel comentari al meu blog, com ja has pogut veure, he anat escampant les bones noves de la sessió a amics i familiars… això del 2.0 enganxa, i en conec forces addictes 😉
  Si, fer sessions d’aquest tipus ajuden a aixecar la vista i veure que hi ha moltíssimes eines per facilitar la relació administració-ciutadà, administració-administració, i que són a l’abast de tothom.
  Intentaré aplicar aquest nou kit en la meva vida professional i personal i seguiré escampant bones noves com les que el Genís i tu, molt didàcticament, ens vau explicar.
  Una abraçada!

 3. Jesús Badenes

  Molt bé el blog d ela teva mare. I, evidentment també el teu. Salut!

 4. Gemma

  merci jesús!
  a ma mare li ha fet molta il·lusió el teu comentari.

 5. Daniel García Peris

  Hola Gemma,

  Gràcies per afegir-te al llistat de blocs de la Penedesfera. T’agrairia que per a difondre i augmentar aquesta llista de la Penedesfera facis un link del teu bloc cap a aquest llistat.

  Així mateix et convido a participar del grup Penedesfera a Facebook i a compartir notícies del Penedès al lloc de promoció de notícies El Nord del Penedès per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs.

  Salutacions i felicitats pel bloc!

Leave a Reply