La segona visita al pediatra #cosesdemare

La primera visita oficial al pediatra es recomana fer quan la criatura té una setmana. En aquesta visita tot és nou i l’únic referent de pediatra que tens és de l’any de la pera, quan hi anaves amb la teva mare i sorties de la consulta amb un bastonet de fusta dels que miren la gola… Tens molts dubtes, però en el moment de la consulta se’t passen tots per alt, entre que despulles la nena, ella plora, l’intentes consolar, que si la pesen, que si la medeixen, … i tu amb el cor trencant sentint els brams de la petita… Total, que surts del metge amb més dubtes de quan hi has entrat.
La segona visita oficial al pediatra és la d’un mes. De fet, per nosaltres ja és la quarta, perquè els vòmits i un petit encostipat ens van fer tornar al CAP per poder sentir paraules reconfortants de “no cal patir”. En la visita oficial d’un mes ja vas preparada i portes una llista enorme de dubtes, escrits a corre-cuita, perquè no vols sortir amb les mans buides i que es repeteixi la història de l’anterior visita.
De tots els dubtes, la mateixa resposta: “és normal”. Tot és normal!! Que si vomita, que si té rots, molts pets, còlics, puntets vermells a la pell, una petita taca a l’ull, etc etc. Així que sortim del metge amb els mateixos dubtes de nou…
Aquest cop, però, amb el pediatra hem parlat de les diferents escoles que hi ha en el món de la pediatria: els estivillistes i els més del Carlos Gonzalez. Ell em confirma que és de la línia del mig, diguem-ne que centrista. Hem recomana un llibre que diu que ens ajudarà molt i que ell troba dels millors que hi ha: “El secreto de tener bebes tranquilos y felices” de Tracy Hogg.
Ja tenim el llibre encarregat… Ja comentaré què tal!

You Might Also Like

Leave a Reply