Sobre xarxes socials i empresa – Presentació de la Xarxa Innovació Penedès

Fa ja quasi un any, el David Delgado i l’Eric Enguita ens van convidar al Ricard Espelt i a mi a una trobada que feien un grup de joves empresaris i emprenedors del Penedès perquè volien intercanviar opinions i experiències sobre un nou projecte que tenien en ment. Aquest grup de persones volien crear la XIP, la Xarxa d’Innovació Penedès, un espai on connectar empreses, persones, iniciatives i promoure la innovació i la creativitat al Penedès.

Avui la XIP ja és una realitat i es presenta en societat en el marc de les Festes de Maig de Vilafranca del Penedès i m’han demanat que faci una ponència per acompanyar l’acte i la publico aquí. Els desitjo molta sort en aquesta nova etapa i, evidentment, que estic a la seva disposició (com a jove i empresària!).

És la meva primera presentació feta a través de Prezi (sóc conscient que encara té tendència powerpoint). Realment és una aplicació que he trobat molt interessant a l’hora de projectar idees i conceptes. Així que, no serà la última!

You Might Also Like

4 Comments

 1. Soniola

  Molt xula la presentació, diferent i molt més atractiva que powerpoint!pero l’important es el contingut,i que es molt interessant!les oportunitats que ofereix internet i la web 2.0 per a les empreses es important, i un sector a explotar i utilitzar tant per donar-te a coneixer, per compartir informació de productes o serveis com per tenir una relació diferent amb el client o també per captar-ne de nous!
  Gracies per incloure Ferreteria Diaz en la presentació!^_^ Sort i felicitats!!!

 2. Anna Artís

  Gràcies per la presentació i per fer-nos de ‘padrina’ de la XIP Xarxa Innovació Penedès, avui comença una època d’il.lusió en xarxa, ens veiem a les Fires!!

 3. ialonso

  Molt molt interessant presentació. Estem davant un canvi que va més enllà de la tecnologia. La llàstima és que convivim amb organitzacions verticals. Dels valors que deies, col·laboració, co-creació, compartir, transparència,… molts comencen per “co”, per tractar als COl·laboradors d’igual a igual, per entendre que la innovació i el valor està a les persones. 2.0 ajudarà a fer més fàcil el canvi, però el canvi també ha de ser de cultura organitzacional. Potser els nadius digitals són la nostra esperança, perquè forçaran fer les coses d’una altra manera. Felicitats per aquest Prezi tan xulo.

 4. Gemma Urgell

  Sonia, gràcies per venir i, evidentment, t’havia de fer parlar si treia d’exemple la ferreteria Díaz! 😉

  Anna, ja saps que és un plaer i estic a la vostra disposició

  Ignasi, no ens coneixem però m’hagués agradat. Gràcies pel comentari i tens raó, el canvi ha de ser a tot arreu, de dalt a baix i d’esquerra a dreta. Però amb gent com tu, com l’Anna, com els de la Xip, amb ganes de fer coses i d’activar-se, les coses anirant canviant cap a millor!

Leave a Reply