#talkingabout VII – Taxi Driver

Taxi Driver from redall on Vimeo.

El Ricard Tomàs de Copons és un emprenedor. Fa uns mesos va decidir emprendre i aprendre una nova professió per ell: la de taxista. Va comprar la llicència, el cotxe i va començar a moure’s per buscar clients. Fins aquí tot normal. El que fa el projecte del Ricard interessant és la seva voluntat de recerca constant per oferir un valor afegit en el seu servei. I, amb decisió i davant la incomprensió de molts dels seus companys de taxi (que haguéssin invertit en un nou cotxe o en un tub d’escapament) ell ofereix wifi als seus clients en tots els seus trajectes.

L’AVE no disposa de wifi, però el taxi del Ricard si. Pioner a Espanya oferint aquest servei, el Ricard no es queda només aquí. Tot i ser el taxista més nou d’Igualada, té el domini http://www.taxisigualada.com/ (cap taxista igualadí havia pensat mai en tenir web…), i el Facebook li servei com un nou canal de comunicació amb clients i usuaris.

I recordant una xerrada que ens fa oferir Lorena Ubierna farà uns mesos a l’InnovaCamp09 i que tan bé va definir el mot innovació, el que està fent el Ricard Tomàs amb el seu taxi, és innovador. Així doncs que, des d’aquí, l’encoratjo a continuar amb aquesta motivació i entusiasme per seguir fent bé la seva feina i pensant en què oferir de millor als seus clients.

Ricard Espelt is talkingabout too

Lloc de gravació: Entre Igualada i Sant Quintí de Mediona

Dia: 31.08.2009

Material: Càmera Sony HDD DCR-SR52

Muntatge: iMovie

You Might Also Like

3 Comments

 1. lorena

  Muchas gracias Gemma por tu cariñosa referencia.

  Olé el taxista! El otro día ví un autobús que no sé donde iba y que en su cristalera se podía leer "Con WIFI gratis". Y por cierto, para mí, el ejemplo de este taxista, es un claro ejemplo de innovación, de progreso y que como todo progreso, "rompe" barreras 🙂

  Un abrazo,,

 2. Ismael Peña-López

  "baixar el preu no és el sistema, és tindre valor afegit"

  toma! 🙂

 3. Xavier

  Molt bo el teu blog. L'aniré seguint via twitter. Cada vegada som menys els bloggers, però almenys sembla que la qualitat va a la alça

Leave a Reply