#talkingabout X – Tecnology is changing politics

#Talkingabout X: PDF, Technology is changing politics from redall on Vimeo.

Andrew Rasiej, director i fundador del Personal Democracy Forum, ha estat uns dies a Barcelona per treballar conjuntament amb els membres de NuestraCausa i ultimar detalls per la primera edició del Personal Democracy Forum Europe, que se celebrarà a Barcelona el 20 i 21 de novembre. Aprofitant que treballavem amb ell diferents aspectes de la conferència, vam aprofitar per fer-li aquest petit vídeo. A Rasiej el vam conèixer als Estats Units (no us perdeu aquest post del Marc Lòpez que descriu aquella trobada) i allà ens va convidar, a NuestraCausa, a formar l’equip europeu d’organització de la primera conferència PdF a Europa.

Ens parla sobre PdF, el perquè de la primera conferència a Europa i, la tria de Barcelona com a seu en els propers anys de PdF Europe (pel menjar, ens diu 😉 però també perquè és una ciutat oberta, ben comunicada i amb esperit innovador). Si, ho heu sentit bé: Barcelona serà la seu del PdF Europe durant els propers anys!

Sens dubte és una gran oportunitat per Europa i Barcelona poder comptar amb una PdF “a la europea”. Serà una conferència, però sobretot, pretén ser la creació d’una xarxa de persones i organitzacions europees que ja treballen en aquesta línia i que pretenguin aprofundir i col·laborar perquè, mitjançant la tecnologia, la política canvïi per fer-la més justa, més pròxima i amb la veu del ciutadà per davant de tot.

Potser és naïf, però no deixa de ser una voluntat ben lícita i que subscric. Per això em fa il·lusió poder formar part de l’equip de voluntaris d’aquesta primera edició.

Ricard Espelt is talking about too

Lloc de gravació: Hotel Silken Diagonal, Barcelona
Dia: 21.09.2009
Material: Càmera Sony HDD DCR-SR52
Muntatge: iMovie

You Might Also Like

Leave a Reply